Blog

Carcaixent presenta su nueva APP desarrollada por Digital Value

2016-03-04 10:46

Publicado por Helen

Carcaixent presenta su nueva APP desarrollada por Digital Value

El pasado miércoles 2 de marzo, el Alcalde de Carcaixent presentó la nueva APP del municipio que hay sido desarrollada por Digital Value. Adjuntamos la nota oficial emitida por el Ayuntamiento.

Puede encontrar un vídeo con el reportaje que sobre este acto ha emitido Ribera Televisión en https://www.facebook.com/ribera.televisio/videos/848043175321763/

L’Ajuntament de Carcaixent presenta la seua aplicació

L’aplicació possibilita l’accés a una sèrie de serveis com l’enviament de suggerències i incidències, la reserva de pistes esportives

Ahir de vesprada es va presentar l’aplicació per a dispositius mòbils de l'Ajuntament de Carcaixent, Carcaixent ha sigut el primer municipi de la província de València on s'ha presentat l’aplicació que, al igual que la web municipal, està integrada dins del projecte «Portales Municipales» de la Diputació de València i ha estat desenvolupada per l’empresa Digital Value.

L’aplicació facilita l’accés a una sèrie de serveis com l’enviament de suggerències i incidències, la reserva de pistes esportives o la consulta ràpida i directa a contingut d’interès pràctic per al dia a dia del ciutadà com la reserva de cita prèvia mèdica o l’horari de trens. Un dels aspectes més destacats de tenir la nova aplicació instal·lada, i que més interès va despertar, és la possibilitat de rebre avisos de forma immediata referents a incidències o emergències.

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, va obrir l’acte destacant l’ús actual que es dona als telèfons i dispositius mòbils, cada vegada més allunyat de l’acte de parlar, i les múltiples possibilitats que ens ofereixen per facilitar-nos les tasques quotidianes. D’esta manera, va destacar el potencial que pot tenir l’aplicació per millorar la comunicació entre les veïnes i veïns de Carcaixent i l’Ajuntament, i va recordar el compromís del nou Equip de Govern de continuar treballant per aconseguir una major interacció i fluïdesa en la relació entre la institució i la ciutadania.

A l’acte de presentació, també va intervindre Ivan Martí, regidor de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Carcaixent i diputat a la Diputació de València encarregat de l'Àrea d'Informàtica i Desenvolupament de l’Administració Electrònica. Ivan Martí va remarcar totes les utilitats que pot tenir l'aplicació en el dia a dia dels ciutadans de Carcaixent com, per exemple, poder consultar la ubicació i contacte de qualsevol farmàcia o negoci, o l’enviament d’incidències en la via urbana. També va voler remarcar la utilitat que pot tenir instal·lada l’aplicació per a rebre avisos de forma immediata en cas de que es produisquen alertes o emergències en el terme municipal.

Durant la presentació es van projectar diversos vídeos informatius sobre el funcionament i utilitats de l’aplicació, i es va fer una demostració de com enviar una incidència des de qualsevol punt. Al finalitzar l’acte, es va sortejar sortejat una tablet entre tots els assistents.

Departament de Comunicació i Premsa 
Ajuntament de Carcaixent
Plaça Major 1, 
 46740 Carcaixent (Valencia)
Telf. 962457633
comunicacio@ayto-carcaixent.es